H1 elektrische vouwfiets

  • Deze H1 is een kwalitatief hoogwaardige opvouwbare elektrische fiets die uw leven een stuk gemakkelijker maakt. Het stuur van de elektrische fiets kan snel worden opgevouwen en neemt dus niet veel ruimte in beslag (H1 met stuur opvouwsysteem). Hij beschikt over een lithium-ion accu van hoge kwaliteit, die beter is dan de accu's van andere elektrische fietsen. Het stuur en de wielen zijn gemaakt van een aluminiumlegering, waardoor de fiets erg licht is (21 kg) en eenvoudig kan worden vervoerd.

    De fiets is uitgerust met een 36V 250W motor, waarmee u gemakkelijk 60-65 km/u kunt fietsen op deze vouwfiets met een maximale snelheid van 25 km/u. Dit maakt u aanzienlijk mobieler! Dankzij de kwalitatief hoogwaardige aluminiumlegering is deze opvouwbare elektrische fiets erg duurzaam. Bovendien heeft de fiets een handig en slim design waarbij de accu uitneembaar is, zodat u de accu kunt opladen waar u maar wilt.

    Let op: De gashendel kan de trapfunctie/trapondersteuning niet vervangen, dat betekent de gashendel niet op de openbare weg mag worden gebruikt.