ADO Air 20S elektrische vouwfiets

Deze ADO Air 20S nieuwe elektrische vouwfiets is ontworpen om uw reizen nog makkelijker en comfortabeler te maken. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het sterk en duurzaam is, maar toch licht van gewicht blijft. Met slechts 16 kg netto gewicht is het gemakkelijk te dragen en op te bergen, perfect voor forenzen of reizigers die de fiets graag meenemen in het openbaar vervoer.

De fiets is uitgerust met hydraulische schijfremmen, waardoor u snel en veilig kunt remmen, zelfs bij hoge snelheden. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring. Het IPS-kleurenscherm is de eerste in zijn soort en biedt u alle informatie die u nodig heeft tijdens uw rit, zoals snelheid, afstand en batterijniveau. Het scherm is gemakkelijk af te lezen, zelfs in direct zonlicht.

De fiets heeft een krachtige Samsung-batterij die lang meegaat en snel oplaadt. De slimmere en gevoelige trapondersteuning zorgt voor een soepele en natuurlijke rijervaring. Het trappen voelt licht en gemakkelijk aan, dankzij de geavanceerde technologie. Bovendien is de fiets uitgerust met een koolstof riem, waardoor het onderhoud van de fiets minimaal is en u kunt genieten van een stille en soepele rit.

Met deze nieuwe elektrische vouwfiets kunt u genieten van comfort, veiligheid en gemak. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik.